Vanliga frågor om licens

Du hittar din licensnyckel online genom att logga in på det konto som du använde för att köpa licensen.

(Om du inte har fått din licensnyckel e-post efter att ha köpt din licens, kan det vara i din skräppostmapp)

Du behöver ingen. FlashBack  Pro hämta automatiskt en utvärderingslicens åt dig när du kör den för första gången. Klicka bara på knappen Fortsätt utvärdering för att komma igång.

Undantaget är om du använder en dator som inte har en internetanslutning. Om du vill ha en offlinelicensnyckel kontaktar du vårt supportteam.

Antingen är din licens fortfarande registrerad på tidigare dator- eller maskinvaruändringar som gjorts på datorn har fått det att se ut som om det är en annan dator och skapat en dubblettregistrering.

Logga in på kontot som du använde för att köpa din licens och gå till sidan Dina licenser – Köp och Utvärderingsversioner. Du kan använda alternativet Hantera licensanvändning för att ta bort den tidigare datorregistreringen. Din licensnyckel kommer då att vara tillgänglig för användning igen.

Om du har loggat in till det konto som du använde för att köpa din licens och använt alternativet Blockera på sidan Hantera licensanvändningkommer den blockerade datorn att permanent förbjudas att använda licensen.

Vänligen kontakta vårt supportteam för att ta upp datorn.

Troligtvis har din licensnyckel just angetts felaktigt.

Om du skrev in det, försök kopiera och klistra in det istället (se till att inte inkludera några tomma utrymmen i början eller slutet)

Om din dator är offline från internet kontaktar du vårt supportteam för att begära en offlinelicensnyckel.

Om datorn är ansluten till internet kan det vara ett tillfälligt problem och du kan försöka igen om några minuter. Om problemet fortsätter kan det bero på att din brandvägg blockerar FlashBack , och i så fall måste du lägga till ett undantag i din brandvägg för FlashBack  och dess licensserver på regsys.ws.bbconsult.co.uk.