Min inspelning är inte smidig (det ser laggar)

Detta händer vanligtvis om datorns CPU-användning är mycket hög medan du spelar in.

Om du använder FlashBack  5,48 eller äldre, detta kan orsakas av att använda GDI eller Automatiska postlägen för att spela in rörlig video från webbplatser som YouTube. I så fall kommer byte till MPEG-postläge vanligtvis att förbättra prestanda:

1. Klicka på Inställningar
  2. Välj postläge/prestanda
  3. Aktivera "Jag vill spela in rörliga video eller spel (MPEG-läge)".

(Från och med FlashBack  5.49, MPEG-postläge är det enda postläget som är tillgängligt så kommer alltid att väljas)

Andra saker du kan prova:

• Stäng alla appar som inte behöver behöver tas i närheten av varandra i bakgrunden.
  • Minska storleken på det område som du spelar in
  • Minska inspelningsbildhastigheten
  • Om en webbkamera spelas in, minska upplösningen i webbkamerans inställningar så att upplösningen inte är större än den behöver vara (dvs. spela inte in på 1920 x 1080 när du bara vill att bilden ska uppta ett hörn av skärminspelningen)