Min dator kraschade. Kan jag återställa min inspelning?

Ibland kan en inspelning interupted av något oväntat, till exempel att datorn kraschar, en brist på diskutrymme att spara till eller ett fel i FlashBack  .

När FlashBack  Recorder öppnas igen, kommer det att kontrollera om det finns temporära filer kvar av interupted inspelningssession och kommer att uppmana dig att återställa dem om det finns.

Om avbrottsrubbningen inträffar efter att du har slutat spela in men innan du har sparat den (om du till exempel öppnar den i appen Player för granskning) kan du kontrollera följande plats för att se om den tillfälliga kopian av den kan hämtas:

• C:\Användare\\AppData\Lokal\Temp\FlashBackTemp\Inspelningar\
  • C:\Användare\\AppData\Lokal\Temp\FlashBackBackup\