Varför inte FlashBack  fortsätta spela in medan min dator är låst / sover?

FlashBack  registrerar helt enkelt skrivbordet. När du låser datorn stängs skrivbordet av så det finns inget för FlashBack  för att spela in.

Om datorn försätts i viloläge eller om skärmsläckaren aktiveras stängs skrivbordet av.

Du kan förhindra att någon av dessa händer genom att aktivera alternativet "Håll datorn vaken och inaktivera skärmsläckare när du spelar in" i fliken Övrigt i inspelarens inställningar.