Hur länge kan FlashBack  rekord för?

Det finns ingen begränsning för hur länge du kan spela in för.

I praktiken begränsas du av mängden ledigt utrymme på enheten där FlashBack  skapar temporära filer. Som standard är detta den enhet som Windows är installerat på, men du kan flytta platsen för mappen genom att öppna BB FlashBack  Recorder, gå till Verktyg -> Alternativ -> Övrigt och ändra inställningen där.