Hur spelar jag in webbmöten i appar som Skype och Zoom?

När du spelar in ljud spelas din röst från mikrofonen in separat till den andra personens röst, som kommer från datorljudet.

Om du vill spela in båda aktiverar du "Record PC Sounds" och väljer en lämplig källa (dvs. standarddatorhögtalare) för att spela in det du hör och aktivera "Spela in mikrofon" och välj mikrofonkälla för att spela in vad du säger.

Du kommer att vilja se något liknande: