Kan jag spela in från bara en webbkamera?

Om du har alternativet webbkamera aktiverat kan du välja att bara spela in från webbkameran med skärmen ignoreras.

1. Aktivera "Spela in webbkamera" i huvudfönstret för inspelaren
  2. Klicka på Inställningar
  3. Gå till fliken WebCam
  4. Aktivera alternativet 'Spela in endast från webbkamera och inte på skärmen

Endast webbkamerainspelningar sparas som FLV-filer i stället för FBR-filer. Detta innebär att de inte kan öppnas i FlashBack  Spelare. Du kan dock konvertera FLV-filer till FBR-filer för redigering i FlashBack  via menyn Verktyg för spelare.