Black Friday Rea!

Använd kupongkod i kassan för 40% RABATT!

SVART40

Använd kupong

på kassan för 40% AV!

FlashBack  Faqs

Varför är ljud och video osynkroniserade?

Vissa datorer kan stöta på problem med synkronisering av ljud- och video. Dessa problem beror oftast på hög CPU-användning under inspelning. 

De sätt du kan minska CPU-användningen är:

  1. Växla det postläge som du använder. Om du har GDI eller Automatisk vald växlar du till MPEG istället
  2. Minska inspelningsbildhastigheten
  3. Minska storleken på det område som du spelar in
  4. Stäng alla appar som inte behöver behöver tas i närheten av varandra i bakgrunden.
Följ @FlashBackHQ
FlashBack  (tidigare BB FlashBack  ) är en Blueberry Programvaruprodukt

Välj produktspråk