Kan jag ta bort den gula muspekaren markera?

Ja, den gula muspekaren kan anpassas eller tas bort helt och hållet genom att öppna en inspelning i spelaren och sedan gå till Effekter -> Markera markören...

De röda cirklarna som visas för musklick (eller berör på beröringskänsliga enheter) kan också toogled på och av.

Om du vill förhindra att markörens markering läggs till i nya inspelningar klickar du på knappen Använd inställningar på nya inspelningar när du har gjort ovanstående ändringar.