Min licens fungerar inte

Vanligtvis orsaken till en licens inte accepteras är att det redan har registrerats på så många datorer som det tillåter. (Ibland beror det på att en befintlig dator har uppgraderats, vilket kan göra att det verkar vara en annan dator)

Om tillräckligt många av de befintliga datorerna är oregistrerade (eller inaktuella registreringar för uppgraderade datorer borttagna) kan licensen användas igen.

Du kan hantera var din licens är registrerad genom att göra följande:

1. Logga in på ditt konto hos https://secure.blueberryonlinestore.com/Login.aspx
  2. Gå till sidan Dina licenser – Inköp och utvärderingsversioner
  3. Klicka på alternativet Hantera licensanvändning bredvid den licens du vill hantera
  4. Använd alternativet Ta bort för att avregistrera oönskade datorer.

Om du inte har använt alla tillgängliga registreringar för din licens kan det också bero på att du inte har rätt version installerad eller att FlashBack  det går inte att kontakta licensservern för att verifiera din licensnyckel.