Jag har uppgraderat från FlashBack  Express Att FlashBack  Pro . Vad ska jag göra härnäst?

FlashBack  har separata installationer för varje utgåva så att användare kan installera olika utgåvor sida vid sida på samma dator.

Sedan FlashBack  licensnycklar är specifika för en viss utgåva, innebär detta att du sedan kommer att installera den utgåva som du har uppgraderat till. Om du till exempel uppgraderar från FlashBack  Express Att FlashBack  Pro 5 måste du installera FlashBack  Pro 5.

Om du loggar in på ditt konto på https://secure.blueberryonlinestore.com/Login.aspxkan du ladda ner alla utgåvor av FlashBack  som du har en giltig licens för från sidan Hämta produkt – detta uppdateras automatiskt för att visa rätt länkar specifikt för dig. När du har installerat den version som du har uppgraderat till uppmanas du att ange din licensnyckel när du först kör FlashBack  .

(Obs - vid uppgradering av en version 1 - 4 licens, kommer du att utfärdas en ny licensnyckel men för version 5 och framåt, kommer den befintliga licensnyckeln fortsätta att användas)