Mijn opname is niet vloeiend (het ziet er achtergebleven uit)

Dit gebeurt meestal als het CPU-gebruik van uw PC zeer hoog is terwijl u aan het opnemen bent.

Als u FlashBack 5.48 of ouder gebruikt, kan dit worden veroorzaakt door het gebruik van GDI of Automatische opnamemodi om bewegende video van sites zoals YouTube op te nemen. In dit geval zal overschakelen naar MPEG opnamemodus meestal de prestaties verbeteren:

1. Klik op Instellingen
  2. Selecteer Opnamemodus / Prestaties
  3. Schakel 'Ik wil bewegende video of spelletjes opnemen (MPEG-modus)' in.

(Vanaf FlashBack 5.49 is MPEG-opnamemodus de enige beschikbare opnamemodus, die dus altijd zal worden geselecteerd)

Andere dingen kun je proberen:

• Sluit alle onnodige apps die op de achtergrond draaien.
  • Verminder de grootte van het gebied dat u opneemt
  • Verminder de beeldsnelheid van de opname
  • Als een webcam wordt opgenomen, verlaag dan de resolutie in de webcaminstellingen zodat de resolutie niet groter is dan nodig (d.w.z. neem niet op met 1920 x 1080 als u het beeld slechts één hoek van de schermopname wilt laten beslaan)