Zwarte Vrijdag Uitverkoop!

Gebruik de coupon code bij het afrekenen voor 40% KORTING!

BLACK40

Gebruikscoupon

bij de kassa voor 40% UIT!

FlashBack FAQ's

Mijn FBR-bestand is corrupt - kan het worden hersteld?

Er is een tool die kan worden gebruikt om te proberen .fbr-bestanden die als beschadigd zijn gerapporteerd te herstellen.

Om het te gebruiken:

  1. Download het hier.
  2. Maak een reservekopie van het corrupte FBR-bestand.
  3. Pak de FBRChecker tool uit en voer FBRChecker.exe uit.
  4. Selecteer het corrupte FBR-bestand en klik op 'Check'.
  5. Als u een bericht ziet waarin staat dat het bestand kan worden hersteld, klik dan op 'Herstel' en kies een bestandsnaam voor de herstelde kopie van het bestand (probeer geen corrupte kopie van het bestand te overschrijven).

Volg @FlashBackHQ
FlashBack (voorheen BB FlashBack ) is een Blueberry softwareproduct

Selecteer product taal