Waarom is mijn fbr-bestand zo groot?

Soms kan het voorkomen dat uw opgeslagen FBR bestand erg groot is. Dit wordt meestal veroorzaakt door het gebruik van de GDI opnamemodus. In het bijzonder wanneer deze wordt gebruikt om bewegende video of videospelletjes op te nemen.

Opmerking - Vanaf versie 5.49 is de GDI opnamemodus niet langer beschikbaar en wordt de MPEG opnamemodus gebruikt voor alle opnamen, dus het volgende is alleen van toepassing op opnamen gemaakt met versie 5.48 en eerder.

Om kleinere FBR bestanden te maken, selecteer 'MPEG' opnamemodus. Ga naar het Recorder instellingen venster, het Opnamemodus tabblad en selecteer de 'Ik wil bewegende video of games opnemen (MPEG modus)' optie.

Een converter tool, die GDI-films kan converteren naar kleinere MPEG-films, kan worden gedownload via de volgende link: GDI2MpegConverter

Om de converter te gebruiken, pak je het gedownloade zip-bestand uit in je FlashBack installatiemap en start je het op met GDI2MpegConverter.exe. Selecteer het te converteren bestand en voer een naam in voor het geconverteerde bestand en klik vervolgens op de knop Converteren.

Door het omzetten naar MPEG moet de bestandsgrootte aanzienlijk worden gereduceerd.