Waarom gaat u niet FlashBack verder met opnemen terwijl mijn PC op slot zit / slaapt?

FlashBack neemt gewoon uw bureaublad op. Wanneer u uw pc vergrendelt, wordt uw bureaublad opgeschort, zodat er niets kan FlashBack worden opgenomen.

Op dezelfde manier wordt uw bureaublad opgeschort als uw PC in slaap valt of als de screensaver wordt geactiveerd.

U kunt een van beide voorkomen door de optie 'Houd de PC wakker en schakel de screensavers uit tijdens het opnemen' in te schakelen in het tabblad Misc van de Instellingen van de recorder.