Waarom verschijnen er geen tooltips of menu's in mijn opname?

Soms zijn deze gemaakt van iets dat 'gelaagdwindows' wordt genoemd. Standaard worden deze niet opgenomen, FlashBack omdat dit tot een of ander prestatieprobleem kan leiden.

U kunt echter wel de opname van gelaagdheid windows inschakelen door het volgende te doen:

1. Klik op Instellingen
  2. Selecteer het tabblad Opnamemodus / Prestaties
  3. Klik op Meer instellingen...
  4. Schakel de optie 'Capture layered windows en tooltips in GDI- en MPEG-modus' in.