Waarom is mijn geplande opname niet begonnen?

Na het configureren van de details van uw schema in het venster Geplande opname, moet u op de knop Geplande opname starten klikken om dat schema te activeren.

Wanneer u dat doet, zal de Recorder in stand-by modus gaan tot de start van uw geplande opname, op welk punt hij automatisch zal beginnen met opnemen.

Als u niet op de knop Start Geplande opname klikt, wordt het schema genegeerd.