Zwarte Vrijdag Uitverkoop!

Gebruik de coupon code bij het afrekenen voor 40% KORTING!

BLACK40

Gebruikscoupon

bij de kassa voor 40% UIT!

FlashBack FAQ's

Hoe lang kan je FlashBack opnemen?

Er is geen beperking op hoe lang je kunt opnemen. 

In de praktijk wordt u beperkt door de hoeveelheid vrije ruimte op de schijf waar tijdelijke bestanden worden FlashBack aangemaakt. Standaard is dit de schijf die Windows is geïnstalleerd op, maar u kunt de locatie van de map verplaatsen door BB FlashBack Recorder te openen, naar Extra -> Opties -> Misc te gaan en daar de instelling te wijzigen.

Volg @FlashBackHQ
FlashBack (voorheen BB FlashBack ) is een Blueberry softwareproduct

Selecteer product taal