Hoe selecteer ik een regio om op te nemen?

U wordt gevraagd de regio te selecteren die u wilt opnemen nadat u op de knop Record hebt geklikt.

1. Selecteer Regio in de Record optie in het hoofdvenster van de recorder.
  2. Klik op Opnemen
  3. Klik en sleep de linkerbovenhoek van het rode kader naar de juiste positie.
  4. Selecteer een van de vooraf ingestelde regiogroottes in het venster Selecteer regio of klik en versleep een van de kernen van de randen van het kader om de grootte van de regio aan te passen.
  5. Klik op Opnemen.