Kan ik opnemen met alleen een webcam?

Als u de webcam-optie hebt ingeschakeld, kunt u ervoor kiezen om alleen op te nemen vanaf de webcam, waarbij het scherm wordt genegeerd.

1. Schakel 'Record Webcam' in op het hoofdvenster van de recorder.
  2. Klik op Instellingen
  3. Ga naar het tabblad WebCam
  4. Schakel de optie 'Alleen opnemen vanaf de webcam en niet vanaf het scherm' in.

Opmerking - Webcam alleen opnames worden opgeslagen als .flv-bestanden in plaats van .fbr-bestanden. Dit betekent dat ze niet kunnen worden geopend in FlashBack Player. U kunt echter wel .flv-bestanden converteren naar .fbr-bestanden om deze te bewerken FlashBack via het menu Extra van de Speler.