Kan ik de gele muiscursor markering verwijderen?

Ja, de gele muiscursor kan worden aangepast of helemaal worden verwijderd door een opname te openen in de speler en dan naar Effecten -> Cursor markeren...

De rode cirkels die verschijnen voor muisklikken (of aanrakingen op aanraakgevoelige apparaten) kunnen ook aan en uit worden geschakeld.

Om te voorkomen dat de cursor cursor highlight wordt toegevoegd aan nieuwe opnames, klikt u op de 'Pas instellingen toe op nieuwe opnames' knop na het maken van de bovenstaande wijzigingen.