Hoe kunnen we een licentie verplaatsen naar een andere PC?

Onze licentieserver houdt bij hoeveel PC's een licentie gebruiken. Als je probeert een licentie te gebruiken op meer PC's dan je hebt aangeschaft, zal het niet werken en krijg je een bericht te zien dat het al in gebruik is.

Als u van plan bent om naar een nieuwe PC te verhuizen, raden wij u aan om eerst te de-installerenFlashBack , omdat dit de licentie van de oude PC vrijgeeft en beschikbaar maakt voor hergebruik op uw nieuwe PC. We raden u ook aan dit te doen bij het upgraden naar een nieuwere versie van Windows of het veranderen van hardware binnen uw PC.

Als u een licentie moet verplaatsen van een PC die niet meer kan worden gebruikt (de PC werkt bijvoorbeeld niet meer of is al opnieuw geformatteerd), kunt u inloggen op uw account en de optie Licentiegebruik beheren op de pagina Uw Licenties - Aankopen en Proeven gebruiken om de oude PC te verwijderen.