Mijn licentie werkt niet

Meestal is de oorzaak van het niet accepteren van een licentie dat deze al op zoveel PC's als mogelijk is geregistreerd is. (Soms komt dit omdat een bestaande PC is geüpgraded, waardoor het een andere PC kan lijken).

Als genoeg van de bestaande pc's ongeregistreerd zijn (of verouderde registraties voor opgewaardeerde pc's zijn verwijderd), dan kan de licentie opnieuw worden gebruikt.

U kunt de plaats waar uw licentie is geregistreerd, beheren door het volgende te doen:

1. Log in op uw account op https://secure.blueberryonlinestore.com/Login.aspx
  2. Ga naar de pagina Uw licenties - Aankopen en proeven
  3. Klik op de optie Licentiegebruik beheren naast de licentie die u wilt beheren.
  4. Gebruik de optie Verwijderen om ongewenste PC's niet te registreren.

Als u niet alle beschikbare registraties voor uw licentie hebt gebruikt, kan het ook zijn dat u niet de juiste versie hebt geïnstalleerd of dat FlashBack u geen contact kunt opnemen met de licentieserver om uw licentiesleutel te verifiëren.