Ik ben geüpgraded van FlashBack Express naarFlashBack Pro. Wat moet ik nu doen?

FlashBack heeft aparte installaties voor elke editie om gebruikers in staat te stellen verschillende edities naast elkaar op dezelfde PC te installeren.

Aangezien FlashBack licentiesleutels specifiek zijn voor een bepaalde editie, betekent dit dat u dan de editie die u hebt geüpgraded moet installeren. Als u bijvoorbeeld opwaardeert van FlashBack Express naar FlashBack Pro 5, moet u FlashBack Pro 5 installeren.

Als u zich aanmeldt bij uw account op https://secure.blueberryonlinestore.com/Login.aspx, kunt u elke editie FlashBack waarvoor u een geldige licentie hebt, downloaden van de pagina Download Product - deze wordt automatisch bijgewerkt om de juiste links weer te geven, specifiek voor u. Zodra u de versie hebt geïnstalleerd waarnaar u hebt geüpgraded, wordt u gevraagd om uw licentiesleutel in te voeren wanneer u deze voor de eerste keer uitvoertFlashBack .

(Let op - bij het upgraden van een versie 1 - 4-licentie krijgt u een nieuwe licentiesleutel, maar voor versie 5 en verder wordt de bestaande licentiesleutel verder gebruikt)