Zwarte Vrijdag Uitverkoop!

Gebruik de coupon code bij het afrekenen voor 40% KORTING!

BLACK40

Gebruikscoupon

bij de kassa voor 40% UIT!

FlashBack FAQ's

Kan ik opnemen van meerdere monitoren?

Ja. Wanneer u de opname start met de optie Volledig scherm geselecteerd, ziet u een lijst met alle beschikbare schermen. Vink gewoon die aan die u in uw opname wilt opnemen. 

Er is geen limiet aan het aantal dat u kunt opnemen, maar houd er rekening mee dat hoe meer u opneemt, hoe meer druk het op uw PC legt terwijl FlashBack u opneemt. 

Volg @FlashBackHQ
FlashBack (voorheen BB FlashBack ) is een Blueberry softwareproduct

Selecteer product taal