Hoe zoom je in en uit op je video

Concentreer u op een specifieke actie in uw video met behulp van FlashBack  Pro 's zoomeffecten tool.

Heb je dat nietFlashBack Pro? Download en probeer het gratis:
Om in en uit te zoomen op uw video, volgt u gewoon deze stappen:

Opslaan en exporteren

Als u klaar bent met het bewerken van uw video, klikt u op Exporteren op de werkbalk of gaat u naar Bestand > Exporteren om het te exporteren naar een van de volgende formaten: MP4, Flash, QuickTime, AVI, GIF en Windows Media Video.

Of ga naar Bestand > Opslaan Als u van plan bent om uw werk op te slaan als u van plan bent om er later verder aan te werken.

FlashBack Pro